build your own site for free

Bedrijven

Naast behandelingen in de praktijk (of aan huis), geef ik ook met veel plezier bedrijfsoefentherapie op maat. Hierbij kom ik bijvoorbeeld in contact met een werkgever, personeelsmanager, Arbo-arts of HR-manager.
In uw bedrijf of organisatie zult u regelmatig te maken hebben met ziekteverzuim. De oorzaken hiervan kunnen heel uiteenlopend zijn: van zware, fysieke inspanningen, monotone, repeterende bewegingen, ongunstige ergonomische omstandigheden tot hoge werkdruk.
Op uw verzoek zal ik als Bedrijfsoefentherapeut een analyse maken van bestaande problemen en een voorstel doen tot het verbeteren van de arbeidssituatie.
Dit laatste gebeurt middels een oefenprogramma (groepsgewijs of individueel) of workshop op de werkplek.
In goed overleg met u zal ik een onderbouwing geven van de probleemanalyse en nader ingaan op inhoud van mijn actieplan.
Oefentherapie Mensendieck is uitermate geschikt voor het bedrijfsleven.
Niet alleen werkt het curatief door het verminderen van klachten en het verbeteren van de arbeidssituatie. Ook werkt het preventief: uw werknemer heeft geleerd om houding- en bewegingspatronen te verbeteren. Hiermee kan hij/zij klachten in de toekomst voorkomen.
Tenslotte geef ik ook met veel enthousiasme presentaties over de voordelen van oefentherapie Mensendieck. Dit kan eveneens aan bedrijven zijn, maar ook aan patiëntenverenigingen, sporters en overige geïnteresseerden.
Nieuwsgierig geworden? Neem dan gerust eens contact met mij op!